tiistai 6. toukokuuta 2014

Opetusministeriön edustajan vierailu

Maaliskuun puolessa välissä hankkeen vieraana kävi opetusministeriön virkamies, Roberto Changoluisa, erityisopetuksen erityisasiantuntija.

Vierailun tarkoituksena oli paikanpäällä seurata hankkeen toimintaa sekä tutustua hankkeen luomaan opetusmalliin käytännössä.
Vierailulla Cacique Jumandy koulun erityisluokassa. Kuvassa erityisopettaja oppilaineen, koulun rehtori ja takana valkoisesa paidassa Roberto Changoluisa tutkii erityisluokan opetusmateriaaleja jotka opettajat ovat itse luoneet hankkeen avustuksella.
Erityisopetuksen kansallinen toimisto etsi mahdollisuutta yhteistyöhön hankkeen kanssa.

Tavoitteena on käyttää hankkeen luomaa erityis- ja inklusiivisen opetuksen mallia koko maassa maaseudun kouluissa.
Cacique Jumandy koulun erityisluokan oppilaita, oikealla hankkeen puheterapeutti Jorge Carillo ja takana koulun rehtori.
Keskustelimme myös mahdollisuudesta käyttää hankkeen luomaa erityisopetuksen materiaalia koko maan alueella.

Opetusministeriö oli kiinnostunut yhteistyösopimuksen solmimisesta ja sitoutumisesta opetusmateriaalin julkaisemiseen ja painamiseen erityisoppilaita varten koko maahan.

Vierailulla Bajo Ongotan kylän Nicolas Shiguango koulun erityisluokassa. Vasemmalla edessä erityisopettaja, kuvassa myös kaksi eritisoppilasta ja heidän äitinsä oikealla. Takana vasemmalla opetusministeriön erityisasiantuntija Diego Changaluisa ja oikealla (vihreässä paidassa) koulun rehtori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti