torstai 31. toukokuuta 2012

Kansainväliset Kaakao ja Suklaamarkkinat Tenassa

Vastajauhettuja kaakaopapuja

Kaakaopapuja paahtamassa

Erilaisia hedelmiä, vihanneksia ja juureksia joita kasvaa amatsoonasin alueella.

Kaakaohedelmiä

Erilaisia vihanneksia, hedelmiä ja juureksia joita kasvaa amatsoonasin alueella.

Kaakaohedelmiä ja taimia.


Kaakaohedelmiä ja käsitöitä
Esmeraldasin provinssissa tuotettua suklaata.

Pastazan provinssin shuar-kansan naisia jotka olivat tulleet esiintymään markkinoille.

Tenalainen pikkutyttö nauttii kaakaohedelmästä.
Tässä kuvia Tenassa vuosittain pidettäviltä Kansainvälisiltä Kaakao ja Suklaamarkkinoilta. Amatsoonasin alueen asukkaat ovat hyvin ylpeitä kaakonsa laadusta ja mausta. Kichwa-kansan identiteettiin kuuluvat sekä heidän viljelemänsä kasvit, hedelmät ja juurekset että perinteiset viljelymenetelmät joita he käyttävät että perinneruokalajit joita he tuotteistaan tekevät. Esimerkiksi tuoreesta kaakaosta tehdään chilipippurin kanssa patasuchu nimistä ruokalajia (patas=kaakao, uchu=chilipippuri) joka on amatsoonasin alueella suuri herkku. Muhennosmaisen ruoan höysteenä syödään lihaa tai kalaa sekä chonta-palmun keitettyjä hedelmiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti